Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Látomás fehérben" by Nora Roberts " eBook PDF Kindle ePub Free

Látomás fehérben

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Látomás fehérben
  • Author : Nora Roberts
  • Release Date : January 19, 2011
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2838 KB

Description

Nora Roberts négy részbõl álló regénysorozatának címszereplõje a négy gyerekkori barátnõ, Parker, Emma, Laurel és Mackensie. Kislány korukban mindig esküvõset játszottak, felnõttként pedig megalapították a Kézfogó rendezvényszervezõ ügynökséget. Az elsõ történetben Mackensie életét ismerjük meg közelebbrõl. 


A tehetséges esküvõi fényképész feladata a szenvedélyek, a röpke pillanatok és az emlékezetes események megörökítése. Mûvészi fotóin örömtõl sugárzó menyasszonyok mosolyognak, büszke szülõk könnyeznek, meghatott rokonok ünnepelnek. Hivatása a boldogságról szól, a saját életébe mégsem meri beengedni az érzelmeket. Miért nem bízik másokban és magában? Mi történik, ha találkozik egy olyan férfival, aki megrendíti a világát, és rádöbbenti a saját gyávaságára? Vajon a félelem és a bizalmatlanság gyõzedelmeskedik, vagy van remény a csodára? Miért játszik olyan fontos szerepet a történetben egy kék pillangó, és egy mindent meghatározó gyerekkori pillanat? 


Mindenre választ kapunk, ha elmerülünk a négy barátnõ világában, és megismerkedünk a bájos humorral átszõtt, kedves történet szereplõivel.


PDF Ebook Download "Látomás fehérben" Online ePub Kindle